Over Van der Fotograaf

Sinds 2010 houdt ik (Michael van der Graaf) me bezig met het fotograferen van Bruiloften. Met mijn bedrijf 11Company leg ik de feesten vast. Trouwen is het mooiste moment van je leven. Overal is aandacht aan besteed: de inrichting, sfeer, kleding, het gevoel, de gasten. En dit alles is heel puur. Elke keer opnieuw vind ik het een eer om daarbij aanwezig te mogen zijn en dit voor altijd op beeld vast te mogen leggen. Maar na bijna tien jaar werken als trouwfotograaf, wil ik een stapje verder gaan. Samen met een vriend, bouwde ik de Piaggio APE om tot photobooth, om als extra servicfe neer te zetten op uw feest.

Hoe dan?
Om vast te leggen hoe het feest écht is, probeer ik zo onzichtbaar mogelijk te zijn. Ik kleed me in het thema van het feest en meng me tussen de gasten. Op deze manier kan ik goed inzoomen op de sfeer van het feest. Ik ben niet de fotograaf die voor je neus springt en zegt: ‘lach eens!’, ik wil de momenten proberen vast te leggen zoals ze echt zijn.