Vanuit de smalle straatjes van Toscane rijdt deze Piaggio APE recht naar uw feestlocatie. De perfecte photobooth om jullie zelf en de gasten te voorzien van een leuk stukje entertainment én een mooie herinnering aan de avond.

Wie wordt er nou niet verliefd op de langgerekte Toscaanse velden, of de mooie oude stadjes? Met dit idee begonnen we met het ombouwen van de Piaggio APE tot een photobooth. We kozen voor een vintage look: de buitenkant in een pastelgroene kleur met daarop het industrieel-vintage logo van Van der Fotograaf. De originele bak is vervangen voor een houtbak om de APE het gevoel te geven van een kleine pick-up.

De binnenkant van de APE is bekleed met het warme Toscaanse olijfhout, waarin de camera en het touchscreen zitten verwerkt. De Piaggio APE houdt ook rekening met het milieu: veel van de materialen die voor de bouw gebruikt zijn, zijn tweedehands. Dit idee past ook goed bij de vintage uitstraling van de Piaggio APE en houdt de prijs voor de klant zo laag mogelijk. De Piaggio moet voor iedereen zijn!

Wat is een photobooth?

De een noemt het een fotohokje, de andere een photobooth. In dit hokje, achter een gordijn, maakt een camera een leuke foto van je, die hij ter plekke voor je uitprint. Vaak komen hier ook nog attributen zoals gekke brillen en hoeden bij kijken, die props worden genoemd. Een photobooth vervangt de fotograaf niet. Zie het als een gave toevoeging van de dag, terwijl de fotograaf ondertussen een reportage maakt van de dingen die op het feest gebeuren. Een kus, een toespraak, de dans met je partner of een van je ouders en je oma die geniet van een gigantische punt appeltaart. In een Photobooth worden de grappige en geposeerde foto’s gemaakt en het is gelijk een leuke attractie voor jou en je gasten.